120 Lei

Pensiunea The Guesthouse

  • Zona: Bran
  • Clasificare: locatie de 4 stele
  • Numar de locuri: 14
  • Numar de camere: 06

  • Judet: Brasov      [ › Contacteaza ‹ ]
  • Localitate: Bran
  • Strada: General Traian Mosoiu 7
imageimageimageimageimageimageimageimage

Pensiunea noastra este amplasata aproape de centrul Statiunii Turistice Bran, cu acces direct din drumul national, dar este construita mai retras in spate tocmai pentru a oferi turistilor linistea dorita. La 3 km departare se afla partia de ski Poarta Zanoaga dotata cu teleski unde pot practica acest sport atat incepatorii asistati de instructori cat si avansati. Pensiunea GuestHouse este condusa de noi, Ioana si John. Oferim sase dormitoare spatioase si foarte atractive fiecare cu baie proprie si cu vedere spectaculoasa asupra castelului Bran.

Deorece avem si firma de instalatii termice, garantam camere calduroase iarna si suficienta apa calda.

De asemenea pentru o ambianta cat mai placuta in sezonul rece folosim semineul cu lemne din living, care produce caldura la propriu si la figurat ofera caldura unui camin.
Pensiunea detine un living spatios dispus in fata semineului si de un spatiu pentru luat masa in care este amenajat un mic bar. Pentru verile calduroase GuestHouse dispune si de o terasa spatioasa acoperita unde se poate lua masa sau doar spatiu pentru relaxare in aerul curat de Bran.

Pentru oaspetii care doresc sa-si prepare singuri hrana le punem la dispozitie bucataria moderna si bine echipata, iar pentru a usura munca doamnelor avem o masina de spalat vasele automata.

La cerere servim mancare traditionala romaneasca si mai ales transilvaneana, folosind produse locale proaspete si organice. Asiguram servirea produselor pentru orice dieta si orice varsta.

Pensiunea este construita in mijlocul unei gradini cu gazon, unde copii pot alerga in voie si se pot juca in locul amenajat special pentru ei bine dotat si plin de jucarii si unde exista chiar un ATV pentru micuti.


Date de contact

Telefon rezervari Indisponibil la Promovare Gratuita
Pagina web

Judet: Brasov
Localitate: Bran
Strada: General Traian Mosoiu 7.
  


2342 accesari, 1 accesari astazi » Publicata la: 4 ianuarie 2012 9:21 » Expira in: This ad has expired

Parerea ta

Localizare

Brasov, Bran, General Traian Mosoiu 7 

Telefon rezervari Indisponibil la Promovare Gratuita
Pagina web

ru a afla mai multe informatii cu privire la aceasta oferta turistica sau pentru a face o rezervare, va rugam folositi formularul de mai jos.

Informatii despre utilizator

  • Publicat de admin
  • Membru de la: 12 iulie 2008

Cele mai accesate