110 Lei

Pensiunea Insula Nada Apelor

imageimageimageimageimageimageimageimage

Intr-un cadru mirific, Pensiunea Insula Nada Apelor ofera 34 de locuri de cazare repartizate in 15 camere (9 camere duble cu baie proprie si 3 apartamente fiecare apartament avand 2 camere si o baie). Toate spatiile de cazare dispun de confort omologat ***, fiecare avand terase acoperite protejate impotriva insectelor, mobilate, dotate cu frigidere si televizoare.

In incinta pensiunii de cc. 5 ha, separata de Canalul Cranjala si de restul zonei prin diguri, se afla un lac, cu trei insule, împădurite cu sălcii şi salcâmi şi plantate cu gazon sălbatic.

Pe una din cele trei insule sunt amenajate facilitatile de cazare, restaurantul cu terasă, locurile de pik-nik, piscina pentru adulţi şi copii, jacuzzi, terasa pentru plajă şi debarcaderul de unde poţi închiria  hidrobiciclete, caiace şi bărci cu rame.

Mai mult de jumatate din suprafata pensiunii este luciu de apa cu adincimea 2,5 – 4 m, apa care este populata cu toate speciile de peşti caracteristice Deltei şi vegetaţia acvatică corespunzătoare (nuferi, brădiş, papură, stuf, stânjenei galbeni etc.) si care face sa te simti “ca in inima Deltei”.

Am amenajat special pentru dvs. estacade pentru pescuit la malul apei, în dreptul fiecărui vile de unde puteţi captura somn, crap, ştiucă, şalău, avat, caras, plătică, roşioară, biban, babuşcă, lin, funcţie de sezon si de .. noroc. Puteti sta pe terasa dumneavoastra la o bere si sa va urmariti undita pentru a nu fi luata de o stiuca sau un salau naravas.

O multitudine de locuri de pescuit va stau la dispozitie atat in incinta pensiunii cat si in zonele inconjuratoare.

In numai 15-20 min, cu barcile noastre, ajungeti in inima Deltei pe canalele Sontea, Olguta, Ocolitor, Centura, Razboinita, Papadia si pe lacurile Fortuna, Baclanesti, Rotund, Ciobanica, unde poti vedea coloniile de pelicani, lebede gaste si rate in mediul lor natural si admira peisaje de o frumusete rara.

Personalul pensiunii va asteapta si este gata sa raspunda oricarei solicitari.

Vă garantăm că după câteva zile petrecute la noi veţi pleca cu „bateriile” reîncărcate şi cu dorinţa de a reveni.


Date de contact

Telefon rezervari 0745 621287, 0722251397
Pagina web www.cazare-delta.ro

Judet: Tulcea
Localitate: Maliuc
Strada: Canalul Cranjala.
  


4621 accesari, 2 accesari astazi » Publicata la: 19 martie 2011 8:06 » Expira in: This ad has expired

Parerea ta

Localizare

Tulcea, Maliuc, Canalul Cranjala 

Telefon rezervari 0745 621287, 0722251397
Pagina web www.cazare-delta.ro

ru a afla mai multe informatii cu privire la aceasta oferta turistica sau pentru a face o rezervare, va rugam folositi formularul de mai jos.

Informatii despre utilizator

  • Publicat de nadaapelor
  • Membru de la: 17 martie 2011

Cele mai accesate