intreaga unitate 600  Lei

Vila La Maison Kosta

imageimageimageimageimageimageimageimage

O vacanță de vis la Sfântu’ Gheorghe în Delta Dunării

Vacanța la Sfântu’ Gheorghe înseamnă să păstrezi din bucuriile pe care le oferă marea, dar într-un cadru inedit, care aduce în plus mirificul Deltei Dunării, fascinația și aventura.

Vilă modernă de lux construită în 2012, grădină 800 mp, suprafată locuibilă 150 mp. Poziție excepțională, 50 m de Dunăre si 3 km de vărsarea Dunării in Marea Neagră. Capacitate: 6 persoane.
Locuința este compusă din 3 dormitoare, 3 grupuri sanitare, salon cu cheminée, TV LCD și home cinema, bucătărie americană complet echipată și utilată, internet wireless, aer condiționat.
Vila dispune de 2 terase (din care una superioară cu vedere pe Dunăre), BBQ (grătar), foișor cu stuf, hamac, iaz cu pești și nuferi, gazon.

Oferim un cadru liniștit și discret, dedicat familiei, întîlnirilor intime și de afaceri, teambuilding-uri în număr restrîns de persoane.
Excursii în locuri mirifice din Rezervație: MELEA, LACUL ROSU, INSULA SACALIN, PĂDUREA LETEA, plimbări pe mare, SULINA , etc. Organizăm partide de pescuit pe apă dulce și pe mare în funcție de sezon și vreme. Furnizăm mici ustensile de pescuit.

Asigurăm curse rapide TULCEA/MAHMUDIA/ MURIGHIOL – SFÂNTU’ GHEORGHE și retur cu barcă 150 CP, cabină și minibar. Punem la dispoziție biciclete, aparate fitness.


Date de contact

Telefon rezervari 0743 322 810
Pagina web

Judet: Tulcea
Localitate: Sfântu Gheorghe
Strada: 14 nr 41.
  


1892 accesari, 1 accesari astazi » Publicata la: 30 iunie 2013 15:08 » Expira in: This ad has expired

Parerea ta

Localizare

Tulcea, Sfântu Gheorghe, 14 nr 41 

Telefon rezervari 0743 322 810
Pagina web

ru a afla mai multe informatii cu privire la aceasta oferta turistica sau pentru a face o rezervare, va rugam folositi formularul de mai jos.

Informatii despre utilizator

  • Publicat de kosta
  • Membru de la: 30 iunie 2013

Cele mai accesate