Hotel Plutitor Serano

  • Zona: Tulcea
  • Clasificare: locatie de 4 stele
  • Numar de locuri: 20
  • Numar de camere: 10

  • Judet: Tulcea      [ › Contacteaza ‹ ]
  • Localitate: Tulcea
  • Strada: Portului, Nr.1
imageimageimageimageimageimageimageimage

Hotel plutitor SERANO este clasificat de Ministerul Turismului si Mediului la categoria 4****, indeplinand toate standardele U.E. de confort si siguranta.
Hotel plutitor SERANO este dotat cu trei punti: pe prima punte sunt dispuse camerele, a doua punte restaurantul si terasa acoperita cu o capacitate de 40 de persoane, iar a treia punte este o terasa deschisa dotata cu chez long-uri pentru peisagistica si plaja.
Dotarile hotelului plutitor Serano:10 dormitoare duble, restaurant modern cu o capacitate de 24 de locuri, barul dotat cu o diversitate de bauturi racoritoare si alcoolice,ambarcatiuni cu motor. Hotel plutitor Serano organizeaza la cerere diferite evenimente cum ar fi: receptii ,zile festive, petreceri private, sesiuni de training, team building si team leadership. Asiguram servicii de catering, garantam confidentialitatea si caracterul privat al evenimentelor mentionate precum si program artistic(formatie, ansamblu folcloric, dj…etc).
„SERANO – Alegerea perfecta!!!”


Date de contact

Telefon rezervari 0720/300.314
Pagina web

Judet: Tulcea
Localitate: Tulcea
Strada: Portului, Nr.1.
  


2287 accesari, 1 accesari astazi » Publicata la: 12 mai 2012 7:05 » Expira in: This ad has expired

Parerea ta

Localizare

Tulcea, Tulcea, Portului, Nr.1 

Telefon rezervari 0720/300.314
Pagina web

ru a afla mai multe informatii cu privire la aceasta oferta turistica sau pentru a face o rezervare, va rugam folositi formularul de mai jos.

Informatii despre utilizator

Cele mai accesate