90 Lei

Pensiunea Sziklakert

imageimageimageimageimageimageimageimage

In judetul Harghita, langa Odorheiu Secuiesc, in Sancrai, va asteptam cu mancaruri traditionale, portii mari si dispozitie buna, intru-n mediu linistit cu o ambianta placuta. Este un loc ideal pentru cei care sunt intru-n drum de afaceri sau familii care isi doresc o vacanta placuta.

Pensiunea noastra consta din trei camere aranjate cu gust bun, din care doua sunt dotate cu 2 paturi iar al treilea are 3 paturi confortabile. Cu ajutorul pensiunilor alaturate, avem posibilitatea de a caza un grup de turisti maxim 50 de persoane. Pensiunea este dotata cu o parcare inchisa, care asigura siguranta autoturismelor dumneavoastra.

Dotarile camerelor sunt urmatoarele: Cablu TV, Baie proprie cu cabina de dus, Prosoape, Wifi gratuit si nelimitat, In caz de cerere asiguram pat suplimentar pentru copii

Pe timp de vara este accesibila gradina de vara. Asteptam oaspetii nostri cu preturi accesibile, cu un mic dejun consistent, demipensiune sau pensiune completa.

Preţul camerei conţine: Mic dejun proaspăt şi consistent, Taxa hotelieră, TVA, Curăţenia camerei, folosirea prosoapelor, Parcarea supravegheată


Date de contact

Telefon rezervari 0266-346123
Pagina web www.pensiune-harghita.ro

Judet: Harghita
Localitate: Sancrai
Strada: Balint, nr. 166.
  


2997 accesari, 1 accesari astazi » Publicata la: 28 martie 2011 15:47 » Expira in: This ad has expired

Parerea ta

Localizare

Harghita, Sancrai, Balint, nr. 166 

Telefon rezervari 0266-346123
Pagina web www.pensiune-harghita.ro

ru a afla mai multe informatii cu privire la aceasta oferta turistica sau pentru a face o rezervare, va rugam folositi formularul de mai jos.

Informatii despre utilizator

  • Publicat de sziklakert
  • Membru de la: 28 martie 2011

Cele mai accesate