110 Lei

Casa Ezio

imageimageimageimageimageimageimageimage

Situata intr-o zona inconjurata de masivul Piatra Mare si muntii Postavaru, ce alcatuiesc impreuna grupul de munti ai Barsei, situati langa versantul nordic abrupt al masivului Bucegi, pensiunea CASA EZIO face parte din complexul turistic cu acelasi nume si reprezinta locul ideal pentru turismul de business si cel de placere, atragand prin peisajul pe care il ofera oaspetilor, accesibilitatea catre confortul urban, numeroase si variate obiective turistice, servicii de inalta calitate, precum si o foarte mare flexibilitate in functie de specificatiile clientilor.

Amplasat inainte cu un kilometru de intrarea dinspre Bucuresti in orasul Brasov, la 3 minute de Hotelul Ramada Brasov, la 5 minute de cel mai mare parc de retail al Brasovului (Macro Mall, Media Galaxy, Metro, Selgros, Kaufland, Bricostore, Praktiker, McDonalds, reprezentantele auto Ford, Fiat, BMW, Peugeot, Opel, Toyota, Mercedes s.a.) si totodata total ferit de zgomotul Drumului National 1 complexul turistic CASA EZIO ofera atat conditiile unui hotel de 4 stele din Brasov cat si ale unei pensiuni de lux situata intr-un cadru exclusiv natural, pe malul raului Timis, la poalele padurii Bunloc, intr-un loc numit de localnici „apa rece”.

Prin pozitie si caracteristici, complexul turistic CASA EZIO asigura un acces rapid catre Biserica Neagra din centrul orasului Brasov (15 minute), partia de schi de la Predeal (15 min.), Poiana Brasov (25 min.), Cetatea de la Prejmer (15 min.), Cetatea Rasnov (25 min.), castelul lui Dracula de la Bran (40 min.), casino Vezuvius (5 min.), reprezentand si punctul de plecare al traseului turistic Dambu Morii – canionul „7 (sapte) scari” – Masivul Piatra Mare.

Complexul beneficiaza de parcare pazita, restaurant nefumatori (80 locuri), restaurant fumatori (30 locuri), sala de fitness, sala cromoterapie, sauna,instalatie de sunet, lumini si lasere, microfoane.

Dotari camere etaj 1,2 : Tv HD, DVD, seif, minibar, terasa, telefon,internet, halat, papuci casa, bideu,uscator par.

Dotari camere etaj 3, mansarda: Tv HD, minibar, telefon, internet.

Preturile pornesc de la 110 ron in regim single la mansarda.

Pentru lista completa de preturi va rugam sa vizitati site-ul nostru.


Date de contact

Telefon rezervari 0760 573 070
Pagina web www.casa-ezio.ro

Judet: Brasov
Localitate: Brasov
  


67753 accesari, 100 accesari astazi » Publicata la: 15 noiembrie 2010 8:52 » Expira in: This ad has expired

One Response to “Casa Ezio”

  1. Obrejan Luminita on 3 ianuarie 2011 @ 14:03

    Am stat in aceasta pensiune in urma cu 3 ani, cred. Camere spatioare,atentie deosebita la detalii, bun gust, personal amabil, numai cuvinte de lauda. Multumim pe aceasta cale gazdelor care ne-au facut o surpriza deosebita: ne-au facut rost de bilete la un concert ce insemna foarte mult pentru noi.

Parerea ta

Localizare

Brasov, Brasov,  

Telefon rezervari 0760 573 070
Pagina web www.casa-ezio.ro

ru a afla mai multe informatii cu privire la aceasta oferta turistica sau pentru a face o rezervare, va rugam folositi formularul de mai jos.

Informatii despre utilizator

  • Publicat de CasaEzio
  • Membru de la: 10 noiembrie 2010

Cele mai accesate