225 Lei

Vila Ambient

imageimageimageimageimageimageimageimage

Descrierea unitatii:

Vila de lux- (iarna si vara) – 2 etaje, 6 dormitoare, 8 bai si incaperi anexe totalizand 11 camere. Parter: sala de petrecere/de mese/de dans, semineu, TV, DVD, piscina, sauna, jacuzzi, bucatarie echipata complet. La etajul intai, exista zona special amenajata pentru tenis de masa, biliard, bar, TV. Toate dormitoarele au LCD TV si paturi kingsize. Gradina, foisor, gratar, loc joaca pentru copii. Ideala pentru grupuri de pana la 12 persoane. Localizata ideal in comuna Cristian, zona linistita la 9 km de Brasov, cu o vedere incantatoare la muntii Bucegi, reprezinta o alternativa de invidiat fata de tumultosa zona Bran Moeciu.

Imprejurimi :

Din Cristian, puteti ajunge foarte usor la Rasnov, unde veti putea fi partas la alte fete ale istoriei, daca va opriti la cetate sau puteti sa va oferiti un ragaz la Bran, unde sa vizitati faimosul castel!
Cristian-ul se afla doar la 9 km de Brasov, o mandrete de oras a Romaniei, cu o strasnica faima in toata lumea, pentru ca e un loc de basm atat vara cat si iarna si intotdeauna va va astepta cu bratele deschise!


Date de contact

Telefon rezervari +4 0771 715020
Pagina web www.vilaambient.ro

Judet: Brasov
Localitate: Brasov / Cristian
Strada: Grivitei 9.
  


6794 accesari, 2 accesari astazi » Publicata la: 18 octombrie 2010 15:36 » Expira in: This ad has expired

Parerea ta

Localizare

Brasov, Brasov / Cristian, Grivitei 9 

Telefon rezervari +4 0771 715020
Pagina web www.vilaambient.ro

ru a afla mai multe informatii cu privire la aceasta oferta turistica sau pentru a face o rezervare, va rugam folositi formularul de mai jos.

Informatii despre utilizator

  • Publicat de ambient
  • Membru de la: 15 octombrie 2010

Cele mai accesate