90 Lei

Pensiunea Sport

imageimageimageimageimageimageimageimage

Pensiunea Sport, situata la doar 12 km de Slanic Prahova, in localitatea Stefesti, va asteapta sa va petreceti timpul liber intr-un cadru de vis, la cele mai inalte standarde.
Pensiunea Sport va asteapta pe intreg cuprinsul anului, dorindu-se a fi un loc special, in care sa se regaseasca atat turistii care vin sa se bucure de liniste, cat si cei care vor sa sarbatoreasca momente speciale, departe de agitatia marilor orase.

Servicii:
Pensiunea Sport a fost finalizata in octombrie 2009. Astfel veti beneficia de toate conditiile necesare pentru confortul dumneavoastra. Pe langa mobilierul nou, cele 15 camere duble sunt dotate cu baie proprie, plasma Tv, terasa sau balcon, telefon, Internet Wi-fi, room-service.

Pensiunea a fost creata special pentru oamenii pretentiosi, exigenti si cu bun gust. Astfel, pe langa confortul camerelor, va punem la dispozitie o gama larga de dotari: parcare proprie cu iluminat nocturn, monitorizare video, curte interioara (5000 mp), gratar si loc picnic (foisor), loc de joaca pentru copii.

Agrement:
Teren fotbal omologat (gazon natural), teren fotbal (gazon sintetic si nocturna), plimbari cu Atv-ul, plimbari cu trasura, teren tenis de picior (gazon sintetic), mese ping-pong, trasee turistice, traseu alergari.

Restaurant:
Constructie noua, cu o capacitate de 120 de locuri, creat pentru a satisface dorintele dumneavostra culinare cu calitate si bun gust. Maestrul bucatar va va rasfata cu peste 200 de feluri de mancare cu specific romanesc dar si cu preparate din bucataria internationala.
Organizam mese festive, nunti, botezuri, petreceri private, mese de protocol.

Cantonament:
Ideala pentru cantonamentul sportiv, pensiunea noastra ofera toate conditiile necesare pentru pregatirea sportivilor. Va punem la dispozitie o baza de antrenament proprie formata dintr-un teren fotbal omologat (gazon natural), teren fotbal (gazon sintetic si nocturna), teren tenis de picior, mese de ping-pong, traseu alergari. In plus confortul camerelor si aerul curat, vor ajuta cu siguranta sportivii sa atinga performanta maxima.

Atractii Turistice
– Mina Unirea (salina Slanic)
– Baile cu apa sarata
– Muntele de Sare (grota Miresei)
– Baile de tratament (baia Baciului, Baia Rosie)
– Cariera de piatra verde
– Manastirea Crasna
– Manastirea Zamfira (monument istoric pictat de N. Grigorescu)
– Plimbari de aprox. 40 min se pot face la izvoarele cu ape sulfatate, calcice, cloro-sodice din apropierea orasului: Fantana Rece-sub cetate, Fantana lui Dusman, Fantana Gogon.
– Trasee turistice


Date de contact

Telefon rezervari Indisponibil la Promovare Gratuita
Pagina web

Judet: Prahova
Localitate: Stefesti
Strada: str. Principala, nr.12.
  


2082 accesari, 1 accesari astazi » Publicata la: 3 ianuarie 2012 19:13 » Expira in: This ad has expired

Parerea ta

Localizare

Prahova, Stefesti, str. Principala, nr.12 

Telefon rezervari Indisponibil la Promovare Gratuita
Pagina web

ru a afla mai multe informatii cu privire la aceasta oferta turistica sau pentru a face o rezervare, va rugam folositi formularul de mai jos.

Informatii despre utilizator

  • Publicat de admin
  • Membru de la: 12 iulie 2008

Cele mai accesate